De stekker gaat eruit

Blowsabella bestaat iets meer dan zeven jaar nu. Er is iets met dat getal zeven. Niet voor niets bestaat er een uitdrukking die ‘the seven year itch’ genoemd wordt. Na zeven jaar begint er iets te jeuken. Zo ook bij Blowsabella.

Het laatste jaar ging het schrijven ook met horten en stoten. Niet omdat er niets te schrijven viel, maar ik had simpelweg geen behoefte alles hier neer te zetten. Van een Blowsabella, die een mythische figuur is die vanaf een rots staat te schreeuwen hoe het in de wereld moet, veranderde ik in heel iemand anders, die meer in zichzelf overdenkt hoe het met de wereld en haarzelf is. Geef die opleiding er maar de schuld van.

En dat is meer een waarheid dan je op het eerste gezicht zou denken. We reflecteren ons een rotje, evalueren ons een slag in de rondte, en schaven onze doelen en visies dagelijks weer bij. Veel verhalen die ik hier ooit schreef, passen op geen enkele manier meer bij wie ik nu ben. Andere weer wel, maar het blijft een rommeltje.

Ergo. Blowsabella wordt opgedoekt. En ergens in het wereldwijde web ontstaat vast weer iets nieuws. Maar voor nu zeg ik dank aan alle lezers. Het is genoeg, maar dondersmooi geweest.

2 thoughts on “De stekker gaat eruit

Leave a Reply

Your email address will not be published.