Wie, wat, waar?

WP_20141012_09_37_39_Pro Blowsabella is niet mijn echte naam. Ook schreeuw ik niet altijd zo hard als een echte blowsabella schijnt te doen, en als ik het wel doe is het heel soms zelfs te rechtvaardigen. Mijn haar hangt ook al niet voor mijn gezicht, simpelweg omdat het daar te kort voor is.ย (Wartaal? Google dan maar even. Over een blowsabella bestaan immers nog wel meer misverstanden.)

Maar. Verder. Ik geef les aan bijzonder veel havisten in klas 2 en 3. Als leerlingen in de vierde klas nog steeds geen fatsoenlijke zin kunnen schrijven, dan ligt dat dus aan mij.

Thuis lig ik erg graag op de bank. Daarbovenop een poes. Of twee. Of drie. Ernaast een man. Op de bovenverdieping dreunt het soms, maar vaker klinken er vervloekingen betreffende de PC, de internetverbinding en Adobe Creative Cloud. Als er niet in het Engels heftig gediscussieerd wordt met deze en gene uit Verweggistan. Misschien is het daarom dat de man en ik nogal eens een keer gaan wandelen.

In de zomer van 2014 verhuisden de man en ik samen met jongste van het Noordwesten van Overijssel naar het Zuidoosten van Drenthe. Een heel nieuwe ervaring, inclusief eerste koopwoning en eindelijk een keer gitaarles. En dat dan weer naast dat andere wonderlijke fenomeen: zingen bij de gezelligste gospelgroep van Drenthe. In 2017 kwam daar een kano bij…en een heel nieuwe studie: Master Educational Needs.

En รณf het steeds opnieuw verkeren kan…

 

6 thoughts on “Wie, wat, waar?

  1. Wat een heerlijke blog om te lezen. Ik geniet van je stukjes en ga je in m’n favorieten zetten. ๐Ÿ™‚
    Succes met studeren (nog even). lesgeven, op de bank liggen en wandelen. ๐Ÿ˜‰

  2. Ik geniet enorm van je columns. Waarom ben jij eigenlijk geen schrijfster geworden?

    • Dank voor het compliment, Ria! Maar…euh…schrijfster, met mijn ADHD-natuur? In de klas kan ik fijn rondspringen en dansjes maken, en..en..en…!

      ๐Ÿ˜‰

  3. Leuk toch altijd die stukjes van jou!! Vorige week nog een leuk naamgenootdingetje van jongste en oudste in de Meenthe…………..